PORTO MARINA

PORTO MARINA Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 385 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Porto Marina. Meer weten? Ontdek meer

27 mei 2022 om 22:28 Later nog snel even bij besteld. En toch samen bezorgd. Top service
8 mei 2022 om 22:43 Tomatensaus besteld en knoflookgeur gekregen. Dat was jammer, verder prima
5 mei 2022 om 21:56 Het eten was prima, maar vrij droog vlees waardoor het niet zo lekker weg at. Bezorging vrij snel, maar de auto waar de bezorger in kwam zag er vies uit, daardoor kreeg je al geen trek in je eten helaas.
28 apr 2022 om 12:22 eten was lekker en warm maar niet precies wat we besteld hadden en bij opmerkingen stond zonder komkommer en er zat toch komkommer op. bestelling zou om 20:00 komen en kwam om 20:30. erg slecht.
27 apr 2022 om 18:59 Snelle bezorging, eerder als verwacht. Lekker eten zoals altijd.
18 apr 2022 om 18:21 Jammer van het drinken, had Dr foots besteld kreeg ik Fanta wat ik niet drink .
4 apr 2022 om 20:02 Was erg lekker, fijn dat ze complementair brood leveren bij pasta. Spaghetti pasta leken Bami noedels ipv Spaghetti, had liever echte spaghetti pasta gehad maar verder lekker.
19 mrt 2022 om 21:53 Was zoals gewoonlijk weer geweldig
13 mrt 2022 om 10:18 Wat is er toch elke keer veel verschil bij jullie. De ene keer is het niet te eten (veel te pittig terwijl je bij opmerkingen “niet te pittig invult) En de andere keer perfect.
7 mrt 2022 om 11:07 Gister was top! Gewoon invullen wat je wilt bij opmerkingen en hun passen het aan!
25 feb 2022 om 14:53 Erg slecht belegd voor pizza's van 14 en 15 euro. Vroeger gooiden ze er veel en veel meer op. Nu een reepje paprika per punt. De bestelling hiervoor kreeg ik mijn pizza koud, en het blikje drinken (dat in dezelfde zak zat als het eten) lauw.
19 feb 2022 om 22:05 Lekker eten en snelle bezorging.